Spletna stran uporablja piškotke!
Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani in nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Strinjam se!

Splošni pogoji poslovanja

Upravitelj
PAX – Svečarna Stele d.o.o. je lastnik in upravitelj spletne strani www.pax.si. Podjetje vrši maloprodajo v lastni trgovini PAX – Svečarna Stele na Glavnem trgu 16, 1240 Kamnik, telefon: (01) 831 16 84.
Naši izdelki so dostopni tudi v različnih poslovalnicah naših poslovnih partnerjev. Seznam poslovnih partnerjev lahko pregledate na naši spletni strani.
Za prodajo podjetjem se obrnite na info@pax.si ali telefonsko številko (01) 839 23 39.
Za dostopnost naših izdelkov na drugih evropskih trgih se obrnite na info@pax.si ali telefonsko številko (01) 839 23 39.
Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.

Izdelki
Zavihek Izdelki vsebuje aktualno ponudbo našega prodajnega programa s potrebnimi podatki o tehničnih značilnostih izdelka. Ažurnost podatkov se trudimo zagotavljati po naših najboljših močeh. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Načini plačila
V naši trgovini lahko plačujete z gotovino ali karticami.
Plačilo po predračunu je namenjeno predvsem pravnim osebam s katerimi podjetje PAX – Svečarna Stele d.o.o. posluje prvič.

Ostali pogoji
Podjetje PAX – Svečarna Stele d.o.o se obvezuje, da bo vse preko kontaktnega obrazca pridobljene podatke uporabila zgolj za komunikacijo s strankami, jih ne bo predajala tretji stranki ali jih uporabljala v marketinške namene.

Avtorska zaščita
Vsa vsebina objavljena na straneh www.pax.si je last podjetja PAX – Svečarna Stele d.o.o. Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.

Komunikacija in elektronska obvestila
Ponudnik si pridržuje pravico, da uporabnika pokliče na njegovo telefonsko številko ali mu pošlje elektronsko sporočilo na njegov elektronski naslov, v primeru, da je to potrebno za potrebe razrešitve težav (reklamacije, poizvedbe ipd.) v zvezi z uporabnikom.

Če imate pripombe, pohvale ali vprašanja o naših pogojih, načinu našega spletnega poslovanja, nam lahko pišete preko elektronske pošte: info@pax.si ali na naslov: PAX – Svečarna Stele d.o.o., Glavni trg 16, 1241 Kamnik, lahko pa nas pokličete po telefonu: (01) 8392 339 ali pošljete telefax: (01) 8319 460. Vsekakor bodo tudi dobrodošle kritike ali pohvale o naši spletni strani.

Za Vas smo dosegljivi od ponedeljka do petka od 7.30 do 15.30 ure na telefonskih številkah (01) 8392 339 ali (01) 8319 465.