Slovenščina sl

Nova sveča Luna

Spoštovani poslovni partnerji in cenjeni uporabniki sveč Luna,

staro različico sveče in kartuše Luna umikamo iz prodaje, ker smo jo nadomestili z novo, bolj varno različico.  S pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca lahko stopite v kontakt z nami.

Z veseljem bomo odgovorili na Vaša vprašanja glede naših izdelkov.

Lep pozdrav,

ekipa PAX svečarne Stele

Kontaktni obrazec *Strinjam se, da podjetje PAX Svečarna Stele hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila info@pax.si

Polja označena z * so obvezna

Stopite v stik z nami

Za Vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:30 do 15:00.
Telefon: 01 839 23 39
E-mail: info@pax.si

Področje Gorenjske, Prekmurja in Primorske pokriva:

Damijan Zore, Telefon: 068 165 357 E-Mail: damijan.zore@pax.si

Področje Osrednje Slovenije, Notranjske, Dolenjske, Štajerske in Koroške pokriva:

Miha Vrhovec, Telefon: 041 371 505 E-Mail: miha.vrhovec@pax.si

Varnost uporabnikov naših sveč je na prvem mestu, zato smo sveče in kartuše Luna posodobili, ter jih opremili z novim, bolj varnim gorilcem. Glavna prednost sveče Luna 1,4 l je nov gorilec, ki uporabniku zagotavlja večjo varnost. Gorilec je oblikovan tako, da preprečuje možnost zaužitja in izteka tekočine v zahtevanem časovnem okvirju. Razvoj je bil dolgotrajen, saj smo želeli trgu ponuditi kakovosten izdelek. V času razvoja smo novo svečo in kartušo Luna dosledno testirali in prepričani smo, da smo ustvarili boljšo in bolj varno svečo.

Seveda! Sama oblika in dimenzija sveče Luna se ni spremenila, zato lahko star pokrov sveče Luna uporabljate tudi z novo kartušo Luna 1,4 l.

Čas gorenja nove sveče Luna 1,4 l je 14 dni. Pri razvoju nove sveče smo se posebej potrudili, da se čas gorenja ne bi skrajšal. Na podlagi naših testiranj lahko trdimo, da čas gorenja ostaja 14 dni, enako kot pri stari sveči Luna.

Kartuša Luna 1,4 l ni namenjena večkratni uporabi. Kartuša je izdelana tako, da preprečuje nenadzorovan iztek tekočine. Vsakršen poseg v kartušo lahko povzroči uničenje izdelka in iztek tekočine, zato uporabnikom naših sveč svetujemo, da ne odpirajo kartuš. V primeru vprašanj glede uporabe in gorenja sveče Luna smo Vam z veseljem na razpolago in smo za vas dosegljivi vsak delovnik od 8:30 do 15:00.