Slovenščina sl

Novost na trgu – sveča Olimp

Ponosno predstavljamo najnovejšo svečo v naši ponudbi – novo modularno svečo Olimp. Ideja o sveči je zorela kar nekaj let, preden se je dokončno realizirala letošnjo pomlad. V podjetju PAX svečarna Stele d.o.o. smo želeli ustvariti svečo, ki bi bila preprosta za uporabo in bi gorela vsaj 7 dni. Ker je pokrov namenjen večkratni uporabi in je vremensko obstojen, ni potrebno vedno kupiti cele sveče s pokrovom, temveč samo spodnji del – svečo Olimp, ki jo, ko je prazna, preprosto zamenjamo.

SVEČA OLIMP – BREZČASNA ELEGANCA

Preprosta, vendar elegantna sveča je zaradi svojih dimenzij bolj primerna za grobove, ki imajo manjšo površino. Velike nagrobne sveče večjih dimenzij namreč zaradi svoje velikosti lahko rušijo ravnovesje med cvetlično zasaditvijo, spominsko ploščo in plamenom ter lahko kazijo celotno podobo zadnjega počivališča naših najdražjih.

Sveča Olimp komplet
vir: arhiv podjetja

Sveča Olimp gori 1 teden – zajamčeno!

Kljub svoji sloki obliki, sveča Olimp zanesljivo gori do 8 dni. Ker je sveča lažja, jo do pokopališča brez težav prinesemo, tudi če je potrebno hoditi dalj časa. S premerom stranice 10 cm jo lahko primemo v eni roki in se izognemo bojazni, da bi nam morda spolzela iz rok.

Dolgotrajna uporaba

Ker je pokrov namenjen večkratni uporabi in je vremensko obstojen, ni potrebno vedno kupiti cele sveče s pokrovom, temveč samo spodnji del – svečo Olimp, ki jo, ko je prazna, preprosto zamenjamo. Kovinski pokrovček je prašno lakiran in z lahkoto kljubuje rji ali obledelosti zaradi sončnih žarkov. Pokrov sveče Olimp je narejen iz UV odporne in vremensko obstojne plastike, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Sveča Olimp s pokrovom
vir: arhiv podjetja
Sveča Olimp
vir: arhiv podjetja

Z mislijo na okolje – 100% reciklabilno!

Prazne sveče odvržemo v zabojnik za odpadne nagrobne sveče, kjer se sveče zbirajo za nadaljnjo obdelavo in reciklažo. Nagrobne sveče so vključene v shemo predelave odpadkov in se v celoti reciklirajo, tako pridobljene surovine pa se uporabijo pri proizvodnji novih izdelkov.

Sveča Olimp s pokrovom

Višina: 22cm

Premer: 10cm x 10cm

Teža: 0,89kg

Čas gorenja: ~ 8 dni

Sveča Olimp s pokrovom 1
Sveča Olimp 1

Sveča OLIMP

Višina: 13cm

Premer: 10cm x 10cm

Teža: 0,75kg

Čas gorenja: ~ 8 dni

8 DNEVNE SVEČE

Te dolgotrajne, elegantne sveče gorijo 8 dni. Primerne so za številne uporabe – bodisi za ambientalno razsvetljavo ali kot nagrobne sveče.

PREMIUM KVALITETA

Vrhunski tekoči vosek gori brez saj ali neprijetnega vonja. Patentiran varnostni gorilnik zagotavlja enakomerno goreč plamen, ki zanesljivo gori, brez utripanja.

PREPROSTA UPORABA

Sveča je že ob nakupu pripravljena za uporabo – brez potrebnega pretakanja voska ali menjave stenjev! Ko sveča dogori, jo preprosto zamenjate z novo in nanjo namestite pokrov.

Sveč na tekoči vosek ne puščamo na lahko dostopnih mestih in jih shranjujemo stran od otrok ali domačih ljubljenčkov. Upoštevamo varnostna navodila in gorečih sveč ne puščamo v bližini gorljivih snovi ter odprt plamen zaščitimo pred prepihom. Preprečimo nesreče in naj bo varnost v središču pozornosti, ko rokujemo s svečami.

Svoje sveče želimo narediti varne in prijazne za uporabo ter tako zaščititi najranljivejše člane naše družbe.

Piktogram - nevarno za dihala

NEVARNO

OPOZORILO: Samo požirek olja za svetilke ali celo sesanje stenja svetilke lahko povzroči smrtno nevarno poškodbo pljuč.

OPOZORILO: V primeru zaužitja olja svetilke, NE izzvati bruhanja. Takoj poiščite zdravniško pomoč ali se obrnite na CENTER ZA ZASTRUPITVE ter pokažite ta opozorila.

Svetilke, napolnjene s to tekočino, hraniti zunaj dosega otrok.

Ohranjamo tradicijo svečarstva, ohranjamo plamen od leta 1701!