Slovenščina sl

Eko nagrobna sveča Spominčica s čajno svečko

Eko nagrobna sveča Spominčica sestoji iz steklenega ohišja, ki je primerno za dolgotrajno uporabo in kasneje za 100% reciklažo, nosilec za čajno svečko iz pločevine in čajna svečka. V sveči lahko uporabljamo različne vrste čajnih svečk. Nagrobna sveča Spominčica je namenjena dolgotrajni ponovni uporabi. Vsi pri izdelavi uporabljeni materiali so 100% reciklirni.

Nagrobna sveča Spominčica s čajno svečko je del eko nagrobnih sveč, ki so bile oblikovane z mislijo na trajnostno uporabo nagrobnih sveč. V svoji skrbi za okolje smo razvili novo serijo okolju prijaznih sveč, ki so izdelane iz certificiranih, kompostabilnih materialov. EKO nagrobne sveče smo izdelali iz trajnostnih, kompostabilnih in reciklirnih materialov. Okolju prijazne nagrobne sveče imajo dolg čas gorenja, kar pomeni, da lahko z eno svečo plamen ohranjate dlje.

Nagrobna sveča Spominčica s čajno svečko je namenjena okoljsko ozaveščenim uporabnikom, ki si za reševanje vsakodnevnih težav želijo sveče za dologotrajno uporabo, ki kar najmanj obremenjujejo okolje, vendar hkrati želijo, da je izraz njihovega spomina na pokojnika živ plamen.

Teža: 500 g
Čas gorenja: ~ 4 ure
Dimenzije: Ø 105mm*150mm
Pakirano: 12 kos v kartonu
Paleta: 504 kos na paleti

 

Minimalna količina za naročanje:
Veleprodaja: 1 karton
Maloprodaja: 1 kos

Veleprodaja Maloprodaja Spletna prodaja