Slovenščina sl

Nagrobna sveča Večna Luč PAX je izdelana iz steklenega ohišja in ima bakreni pokrovček. Klasično oblikovanje in obstojni materiali poskrbijo, da je nagrobna svečka primerna za dolgotrajno uporabo. Ime Večna Luč PAX je prejela, ker lahko svečki dotočimo tekoči vosek tudi ko gori.

Večna Luč PAX – Navodilo za uporabo

V stekleno posodo po stenju zlijte en liter tekočega voska PAX, počakajte približno minuto, da se vlakna stenja prepojijo s tekočim voskom in stenj prižgite. POZOR! Kovinska cevka, v kateri so vlakna mora biti na zgornji strani delno stisnjena. Vlakna morajo segati 2-3mm iz cevke. Ta del vlaken prižgite. Ne vlecite vlaken iz cevke!
Vsebina enega litra tekočega voska PAX zadostuje za približno 10 dni gorenja. Prednost te sveče je v tem, da lahko tekoči vosek dolijete tudi, ko sveča gori. Tekoči vosek dolijte največ do 1 cm pod vrhom stenja. Po potrebi očistite saje na vlaknih stenja s krpo oz. ščetko. Stenj zamenjajte po nekaj polnjenjih.

Če se pojavijo problemi ob gorenju sveče:
• preverite, če ste uporabili nedišeč Tekoči vosek PAX,
• preverite, če ni na dnu steklenega kozarca voda. To je lahko dež oz. kondenz. Voda se ne meša s tekočim voskom in je na dnu steklene posode. Vodo je potrebno odstraniti, saj drugače lahko vlakna vsesajo vodo in sveča ne gori (le prasketa),
• preverite, če vlakna res segajo le 2-3 mm iz medeninaste cevke in da je cevka na vrhu delno stisnjena. Če vlakna segajo več kot 2-3 mm, bo sveča gorela le nekaj ur in nato ugasnila. Saje se takrat izločajo veliko hitreje in preprečijo dotok tekočine.

Teža: 950 g
Čas gorenja: 10 dni
Dimenzije: Ø 125mm*275mm
Pakirano: 6 kos v kartonu
Paleta: 288 kos na paleti

Minimalna količina za naročanje:
Veleprodaja: 1 karton
Maloprodaja: 1 kos

Veleprodaja Maloprodaja Spletna prodaja