Slovenščina sl

Spomin na ljubljenčka

Sveča Spominčica – naravi prijazen spomin na zvestega spremljevalca

Domači ljubljenčki zasedajo pomembno mesto v naših srcih in njihova izguba je zelo boleča za vse družinske člane. Bolečino izgube lahko omilimo z ljubečim spominom na prijetne trenutke v njihovi družbi. Plamen prižgane svečke, ki kar se da zmanjšuje svoj vpliv na okolje, je otipljiv prikaz spominjanja na skupna doživetja.

Sveča Spominčica s kompostabilnim vložkom je idealna sveča, s katero se spominjamo svojih dragocenih štirinožnih družabnikov.

Svečka je oblikovana z mislijo na okolje. Namenjena je večkratni uporabi, saj je sestavljena iz kakovostnih, okolju prijaznih in reciklabilnih delov. Stekleno ohišje in kovinski pokrovček zagotavljata potrebno zaščito za preprosto, a dekorativno svečko iz kompostabilnega PLA materiala in trajnostno pridelane rastlinske masti. Svečko krasi okolju prijazna dekoracija.

PREBERI VEČ O SVEČKI
pasji-spomin-oglas

V spomin na kosmatince, ki so nas zvesto spremljali na naših poteh, smo pripravili osem različnih motivov naravi prijaznih svečk. Sveča Spominčica je namenjena večkratni uporabi, vložek nas s plamenom razveseljuje 24 ur.

PREVERI MOTIVE

Razvili smo osen različnih motivov, s katerim lahko obeležimo spomin na mačjega člana družine. Svečke so izdelane z mislijo na naravo in zaradi možnosti dolgotrajne večkratne uporabe ter naravi prijaznih materialov, kar najmanj obremenjujejo okolje.

PREVERI MOTIVE
mačji spomin - oglas