Slovenščina sl

Sveča Olimp s pokrovom

Sveča OLIMP je nova sveča na tekoči vosek s patentiranim varnim gorilnikom in varnostnim zamaškom, ki prispeva k varnosti otrok. Sveča Olimp ima učinkovit proces gorenja in v celoti dogori. Te tedenske sveče, ki se običajno uporabljajo na prostem kot nagrobne sveče, gorijo s čudovitim, dolgotrajnim plamenom. Sveče gorijo brez dima in vonja. S svojo elegantno obliko primerno ohranjajo spomin na pokojnika.

Preprosta, vendar elegantna sveča je zaradi svojih dimenzij bolj primerna za grobove, ki imajo manjšo površino. Velike nagrobne sveče večjih dimenzij namreč zaradi svoje velikosti lahko rušijo ravnovesje med cvetlično zasaditvijo, spominsko ploščo in plamenom ter lahko kazijo celotno podobo zadnjega počivališča naših najdražjih.

Kljub svoji sloki obliki, sveča Olimp zanesljivo gori teden dni. Ker je sveča lažja, jo do pokopališča brez težav prinesemo, tudi če je potrebno hoditi dalj časa. S premerom stranice 10 cm jo lahko primemo v eni roki in se izognemo bojazni, da bi nam morda spolzela iz rok.

Teža: 890 g
čas gorenja: ~ 8 dni
dimenzije: 100mm*100mm*220mm
pakirano: 6 kos v kartonu
paleta: 360 kos na paleti

Minimalna količina za naročanje:
Veleprodaja: 1 karton
Maloprodaja: 1 kos

Piktogram - nevarno za dihala

NEVARNO

OPOZORILO: Samo požirek olja za svetilke ali celo sesanje stenja svetilke lahko povzroči smrtno nevarno poškodbo pljuč.

OPOZORILO: V primeru zaužitja olja svetilke, NE izzvati bruhanja. Takoj poiščite zdravniško pomoč ali se obrnite na CENTER ZA ZASTRUPITVE ter pokažite ta opozorila.

Svetilke, napolnjene s to tekočino, hraniti zunaj dosega otrok.

Veleprodaja Maloprodaja Spletna prodaja